جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است

واکنش وزارت خارجه به احتمال دخالت هلند در ماجرای خرابکاری در تأسیسات نطنز

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد وزارت امور خارجه اخبار مربوط به نقش داشتن سرویس‌های امنیتی هلند در خرابکاری در سایت هسته‌ای نطنز را در دست بررسی دارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۷ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 03
کد خبر: ۲۱۲۷۳

به گزارش راهبرد معاصر ، سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز سه‌شنبه در واکنش به خبر منتشره در خصوص احتمال مشارکت سرویس امنیتی هلند در خرابکاری سایت هسته‌ای نطنز از طریق ویروس استاکس نت اعلام کرد این خبر با دقت از سوی وزارت امورخارجه و سفارت کشورمان در هلند در دست بررسی قرار دارد.

 

موسوی افزود: «در همین ارتباط نیز صبح امروز (12 شهریور98) رییس اداره اول غرب اروپای وزارت امور خارجه در ملاقات با معاون مدیر کل سیاسی وزارت خارجه هلند که در سفر از قبل تنظیم شده در تهران بسر می برد مراتب نگرانی و حساسیت جمهوری اسلامی را با هیات هلندی و سفیر این کشور در تهران مطرح و هیئت هلندی در پاسخ اظهار داشته است که موضوع را به دولت متبوع خود منعکس خواهد کرد.»

 

روز دوشنبه یک رسانه غربی در گزارشی مدعی شد با دخالت سرویس‌های امنیتی هلند، داده‌های حساسی از تأسیسات هسته‌ای نطنز جمع‌آوری شده و آمریکایی‌ها توانسته‌اند به کمک این داده‌ها در سال 2007 ویروس استاکس‌نت را وارد سامانه‌های دیجیتال تأسیسات نطنز کنند.

منبع:تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار