درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه

واکنش وزارت خارجه به احتمال دخالت هلند در ماجرای خرابکاری در تأسیسات نطنز

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد وزارت امور خارجه اخبار مربوط به نقش داشتن سرویس‌های امنیتی هلند در خرابکاری در سایت هسته‌ای نطنز را در دست بررسی دارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۷ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 03
کد خبر: ۲۱۲۷۳

به گزارش راهبرد معاصر ، سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز سه‌شنبه در واکنش به خبر منتشره در خصوص احتمال مشارکت سرویس امنیتی هلند در خرابکاری سایت هسته‌ای نطنز از طریق ویروس استاکس نت اعلام کرد این خبر با دقت از سوی وزارت امورخارجه و سفارت کشورمان در هلند در دست بررسی قرار دارد.

 

موسوی افزود: «در همین ارتباط نیز صبح امروز (12 شهریور98) رییس اداره اول غرب اروپای وزارت امور خارجه در ملاقات با معاون مدیر کل سیاسی وزارت خارجه هلند که در سفر از قبل تنظیم شده در تهران بسر می برد مراتب نگرانی و حساسیت جمهوری اسلامی را با هیات هلندی و سفیر این کشور در تهران مطرح و هیئت هلندی در پاسخ اظهار داشته است که موضوع را به دولت متبوع خود منعکس خواهد کرد.»

 

روز دوشنبه یک رسانه غربی در گزارشی مدعی شد با دخالت سرویس‌های امنیتی هلند، داده‌های حساسی از تأسیسات هسته‌ای نطنز جمع‌آوری شده و آمریکایی‌ها توانسته‌اند به کمک این داده‌ها در سال 2007 ویروس استاکس‌نت را وارد سامانه‌های دیجیتال تأسیسات نطنز کنند.

منبع:تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار